Оставка на цялото правителство поиска един от участниците в националния

...
 Оставка на цялото правителство поиска един от участниците в националния
Коментари Харесай

Оставка на правителството поиска участник в националния маратон в защита на Национален парк Пирин“

 Оставка на цялото държавно управление изиска един от участниците в националния маратон по тичане в отбрана на Национален парк „ Пирин “. В ранния следобед  на площад „ България “ в Благоевград  щафетата беше  предадена  дружно с посланията, събрани от  градовете, през които  мина  протестната самодейност. 

Стоян Мавродиев , който до неотдавна беше регионален шеф на  Българската организация по сигурност на храните е  изминал  дистанцията от Разлог до Благоевград самичък. И съобщи своето персонално обръщение на Деси и Андрей, които поемат щафетата до Дупница:

Правя го, поради всички българи, които ни поддържат. Моето обръщение е " Не се опасявайте, няма от какво да се плашим, страната е наша ". Трябва да знаете, че институциите не са ни отговорни, ние сме отговорни, тъй като не желаеме да упражняваме надзор върху тях.

Националният пробег е в отбрана на Пирин и срещу  признатата от държавното управление смяна в проекта за управлние на националния парк. Оставката единствено на министър Нено Димов не е задоволителна, безапелационен беше Стоян Мавродиев:

Това решение не е взето единствено от Нено Димов, взето е от цялото държавно управление. Така, че желаеме оставка на държавното управление. 

Владимир Милушев от фондация „ Биоразнообразие “, клон Беласица, връчи посланието от Благоевград:

Пирин на народа, не на олигарсите. Силна страна се прави от мощни хора. Всеки град предава послания по този начин, от Бургас през Свиленград, Пловдив, Пазарджик и всички други градове дотук ще бъдат прочетени на следващия ден на националния митинг в София.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР